e107 Styles

Fórumok

Theme kérés

16 évvel ezelőtt
Szia! Az új warezomhoz szeretnék kérni egy új témát .
Most a lineage 2 van fenn , ami nagyon profi , de azt szeretném , hogy rászabnád a warezomra. Az egész alapszíne tökéletes , az elrendezés is . Annyit kellene csak változtatni , hogy a főoldalon az alsó és a felső lineagés képet kellene lecserélni . A képek hátteréül szolgáló csíkos mező is maradhat , alapból jól néz ki , beleillik az összképbe .
A felső képbe :- JohnyT Warez Team - ot kellene beírni (ne tudom lehetne-e animált betűkkel - ha nem , az sem gond , csak egy ötlet) és valami hozzáillő háttérbe helyezni , pl. felhők , tüzijáték stb. Én ezt inkább rádbíznám , ebben te vagy a profi . Bármilyen lesz , örömmel elfogadom . Esetleg 3D-s lehetne , mint itt a te oldaladon a felsőkép.
Az alsó lineagés kép helyett ötletem sincs , mire kellene lecserélni . Neked biztosan van erre is valami jó ötleted , desing-be is a toppon vagy , ezt látom . Az oldalszegély minta is maradhat , esetleg ha gondolod , ki is cserélheted valamire .

Előre is köszönöm , a rámfordított idődet és a témát . Meg szeretném még megköszönni az eddigi sok profi munkádat is , a felhasználók nevében , Üdv. JohnyT ( A fiam nevében jelentkeztem be , az ő tudtával , mert az én regisztrációm nem akar sikerülni )
16 évvel ezelőtt
A theme-ket nem szoktam átalakítani, személyre szabni. Ez már annak a feladata, aki használni fogja. Sem időm, sem energiám nincs erre.
Sorry! sad
16 évvel ezelőtt
sziasztok csináltok nekem 1 word of warcraft témát nagyon kéne nekem de olyan kell ami a nyomogombokat meg tom modositani mert van 1 pár menü képem -link- <== itt van 1 pár és ilyenneket akarok beteni de majd csinálok többet is.
16 évvel ezelőtt
2008. Feb 24. Sun, 16:30
Hello all!
Én nekem egy call of duty-s téma (cod1, coduo, cod2, cod4 egyben) kéne, pl: -link- <- ilyesmi
16 évvel ezelőtt
Van több cod theme. Nézz körül.
16 évvel ezelőtt


Van több cod theme. Nézz körül.

fizi

Tudom hogy van, találtam is csak sajnos azok fizetősek sad(((
16 évvel ezelőtt
Eddig összesen 3 lineage 2 themet találtam. -link-
Ami ennek az oldalnak a Revo2 themje azt valaki megtudná adni a linkjét mert nagyon tetszik és ilyet még nem láttam...
16 évvel ezelőtt
igencsak érdekelne egy FC Barcelonás zheme happy

köszi előre is -ha 24es vagy The Unitost találtok/csináltok, nekem az is megfelel:P

16 évvel ezelőtt
2008. Apr 07. Mon, 12:37
Sziasztok!
Én szeretnék kérni egy Microsoft Train Simulatoros Tehemest.

Előre is köszönöm ha valaki elkézsíti.
Moderátorok: fizi