e107 Styles

Fórumok

Template átalakítása.

14 évvel ezelőtt
2009. Jun 30. Tue, 17:35
Szia Fizi.
Szeretnélek megkérni egy téma e107-re integrálására. Amit találtam az psd-be van vagyis photoshoppal készült.
-link-
Én még nem csináltam ilyen átalakítást.Annyit kérnék "csak", hogy segíts abban milyen úton induljak el. Szeretném magam megtanulni és megcsinálni. Miért is kell épp ez nekem? Mert régebben ez volt a társaságunk oldalának kinézete amit az akkori készítője törölt teljesen. Most véletlenelül megtaláltam a neten, és letöltöttem. Jó lenne újra ezt használni az oldalunkon. És ide is kitehetjük majd a többi téma közé, hogy mások is letölthessék. Várom válaszod, előre is köszi.
Üdv.: ikszman



Nos nekiálltam és egész jól haladok vele. Persze ha netán kellene segítség még írok. Üdv.: ikszman

Megint én. happy
Fizi. Ha időd engedi megkérlek rá. Hogy egy pillantást tennél az első munkámra? Biztos vagyok benne, hogy ráismersz az alapjára. De szerintem egész jól sikerült. ( link ) Persze lesz mit finomítani rajta. happy
Üdv.: ikszman
14 évvel ezelőtt
Nos ha megbocsátasz nekem fizi, kérnék egy kis segítséget.
A linkek menü nem úgy működik ahogy kellene. és nem tudok rájönni mit kellene javítanom az oldalon.
-link- Előre is köszi üdv. :ikszman
14 évvel ezelőtt
Fontos, hogy jól add meg az oszlop paramétereket, különben el fog csúszni. Az elcsúszást, akár egy túlméretezett kép is okozhatja.
14 évvel ezelőtt
Üdv Fizi.
Sikerült megoldanom a megjelenítést. Legalábbis azt hittem.
Érdekes dolog jött ki belőle.
A saját gépemen(xp-ffox3.0.10) helyesen és hiba nélkül működik minden menü és alkalmazás. De a fiam gépén(xp-ffox3.0.10) már szétesik minden. ÉS nem csak a link menü hanem az összes és még az üdvözlő szöveg illetve hírmenü is.
Jó, tudom összetettebb dolog ez mintsem elsőre komoly hozzáértés nélkül megtaláljam a hibát. De ha mégis megírnád nekem milyen részt keressek a kódok közt, hálásan megköszönném.
Üdvözlettel.: ikszman
14 évvel ezelőtt
Hát, igen, ez kicsit összetettebb dolog. Azt tudnám ajánlani, nézz meg egy kétoszlopos theme-t és annak alapján szerkezd át a theme-t. Nem tudok igérni semmit, hogy mikor tudok ránézni.
14 évvel ezelőtt
2009. Jul 23. Thu, 14:51
Szia Fizi.
A képernyő felbontása eltünteti a hibát. Vagyis 1024x768-as felbontásban a mozilla nemtudja megfelelően megjeleníteni az oldalt. Az ennél nagyobb felbontásnál már helyesen mutat mindent a firefox.
Csak én azt nem tudom még hogyan kell ezt a hibát kiküszöbölni.
Ha ez esetleg megoldható valahogy akor hát türelmesen várom a válaszod. Előre is köszönöm. Üdv.: ikszman

Megint én happy
Sziasztok. Sikerült megcsinálnom mindent amit akartam. "Tökéletes a téma" , remélem legalábbis. grin
Akit érdekel az nézze meg mit is csináltam a party time-os témából. Első munkám de egész jó lett no. happy
Megleshető: itt
14 évvel ezelőtt
Valószínű rosszul adtad meg a szélességre vonatkozó adatokat. ezért esik szét, ha kisebb felbontásban használod.
14 évvel ezelőtt
2009. Aug 17. Mon, 08:25
Szia fizi.
Szeretnék segítséget kérni egy másfajta problémában. Ez egy új oldal és kezdőlapnak a login.php-t adtam meg.Itt van felül egy kép, a neve logo.png. Ennek a helyére szeretnék egy swf fájlt kitenni. Azt már megtaláltam, hogy a login_template.php-ban van az a sor amit át kell írni de hiába írom át a kép nevét nem jelenik meg mégse. Egy ismim mondta próbáljam meg embed kóddal. De ezzel se megy, lehet én írom be rosszul de nem megy. sad Kérlek segíts ebben a témában. Előre is köszi, üdv.: ikszman

Újra én. happy
Megtaláltam a megoldást. Ha másokat is érdekel akkor megnézhatő az e107hungary.org oldalán a fórumban. Kereső kulcsszó: login.php vagy login_template.php. Ott is megkérdeztem hátha hamarabb kapok választ. tongue Sziasztok.
Moderátorok: fizi