e107 Styles

Fórumok

Sportplus

11 évvel ezelőtt
Sziasztok!

Lenne gy problémám a Spotplus c. témával. Mint mindenkinek a képváltogató nem müködik rendesen, mindent próbáltam már. A megfelelö méret sem müködik rendesen a mezö bal felsö sarkában jeleniti meg a képet. Kérlek Fizi segits. Ha kell adok PM-ben elérhetöséget is.

Köszönöm.
11 évvel ezelőtt
Kicsi a newsimage kép a híreknél.
10 évvel ezelőtt
Hello fizi! Szintén nálam is ez a probléma csak egy képet jelenit meg ha létrehozok egy újabb hírt képel azt már nem jeleníti meg hol lehet ezt javítani? Lenne még egy kérdésem ennél a témánál hogyan lehet megjeleníteni a jquery-ban hogy ha az e107shop-ban véletlenszerű termékeket mutasson! láttam ilyen témákat de az e107-nél még nem látam ilyet! Lehet ezt megcsinálni?
10 évvel ezelőtt
Na a helyzet hogy megoldódott a problémák! happy
De lenne egy újabb kérdésem próbálkoztam vele át javítani de nem jártam szerencsével ezért kérem a segítségeteket!
Következő gondom van a Sportplus témát átalakítottam shop oldalnak és azt szeretném megoldani benne hogy az e107shopnak a termékeit megjelenítse a főoldalon a sliderban az új termékeket ezt hogyan kell átírni? hogy ne a híreket jelenítse meg!
10 évvel ezelőtt
az .sc file-ben meg kell hívni a termékeket az adatbázisból, hasonlóan a hírekhez. Nem ismerem a shop-ot, nem foglalkoztam vele, így nem tudom, honnan és miként lehet meghívni. Talán vki tud segíteni, aki használta vagy használja.
Moderátorok: fizi